fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Micro Haar Pigmentatie

Micro Haar Pigmentatie (MHP), ook bekend als Scalp Micropigmentatie (SMP) of Hoofdhuid Pigmentatie is vandaag de dag de meest realistische oplossing voor iedereen die af wil van zijn of haar kaalheid. Deze kaalheid kan verschillende oorzaken tot gevolg hebben, namelijk:

Naast kaalheid is Micro Haar Pigmentatie ook de oplossing voor het camoufleren van littekens als gevolg van een haartransplantatie.

Met Micro Hair Pigmentation worden stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd. Deze stoppels zijn niet te onderscheiden van echte stoppels, mits deze getatoeëerd worden door een echte specialist. Deze tatoeage wordt ook wel de stoppeltattoo genoemd. De term "stoppeltattoo" is volledig uitgevonden en geïntroduceerd door de specialisten bij MHP Center Holland.


Nooit meer kaal!

Reken af met ongewenste kaalheid. Kies nu voor een stoppeltattoo m.b.v. de Micro Haar Pigmentatie techniek. Nooit meer kaal en niet van echt te onderscheiden! Laat u verbluffen door de ongekende realistische resultaten.

MHP techniek

"Ik was eerst bang dat mensen zouden zien dat het tattoo stoppels waren...

Maar niemand heeft het tot nu toe ontdekt! (Ga het ook niet vertellen ;) )"

Stoppeltattoo

De stoppeltattoo is bedoeld om een zo realistisch mogelijk “geschoren look” te creëren. MHP Center Holland vond de standaard techniek die in veel andere klinieken in Nederland, maar ook in de rest van de wereld, gebruikt werd voor het plaatsen van een stoppeltattoo niet het best haalbare resultaat, daarom heeft MHP Center Holland haar eigen Ultra Fijne Techniek (UFT) ontwikkelt. 

Bij een stoppeltattoo worden er met behulp van speciale apparatuur en speciaal ontwikkelde permanente inkt stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd. Deze stoppels worden zo getatoeëerd dat deze voor het blote oog niet van echte stoppels te onderscheiden zullen zijn.


Micro Haar Pigmentatie in Nederland

Micro Haar Pigmentatie is al jarenlang ongekend populair in de VS, maar heeft nu ook Nederland bereikt. MHP Center Holland voert deze behandeling al langer uit in Nederland, alleen nog zonder er een naamkaartje aan te hangen. Vanaf nu is dit dus niet meer nodig en is Micro hair pigmentation ook in Nederland en Europa een echte trent aan het worden met ongekende revolutionaire resultaten!

Behandeling
Contact MHP Center Holland

Naam: Telefoonnummer: E-mail: Bericht: