fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Behandeling

Micro Haar Pigmentatie (MHP) ook bekend als Scalp Micropigmentatie (SMP) of Hoofdhuid Pigmentatie is op dit moment de beste en meest gekozen oplossing voor mannen en vrouwen die iets willen doen aan hun kaalheid ten gevolge van:

Ook is Micro Haar Pigmentatie, vandaag de dag, de meest gekozen oplossing voor het camoufleren van littekens ten gevolge van een operatie of haartransplantatie. Tijdens de behandeling worden er stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd welke niet van echt te onderscheiden zullen zijn. MHP Center Holland maakt hiervoor gebruik van haar eigen speciaal ontwikkelde UFT methode en apparatuur.

Intakegesprek

Tijdens uw intakegesprek zal onze specialist samen met u de beste haarstijl uitzoeken. U krijgt alle informatie m.b.t. uw behandeling en wij beantwoorden graag al uw vragen zodat u met een gerust hart aan de behandeling kunt beginnen. U dient er vooraf rekening mee te houden dat de hoofdhuid tijdens de behandeling rood kan worden, om deze reden zullen er altijd meerdere behandelingen nodig zijn voor het behalen van het beste resultaat. De behandelingen zullen plaatsvinden met tussenpozen van ca. anderhalve week (10 dagen).

VOOR BEHANDELING

Lees vooraf altijd goed de nazorg instructies door op onze website. Zo weet u voor uw behandeling waar u aan toe bent en waar u na de behandeling rekening mee dient te houden.

Doordat de stoppels veel fijner zijn en deze minder diep in de huid getatoeëerd moeten worden, wordt een Micro Haar Pigmentatie behandeling in 99,9% van de gevallen ervaren als niet pijnlijk. Mocht u ondanks deze informatie toch graag een verdoving willen (LET OP: Dit is alleen mogelijk voor een complete schedel behandeling), dan kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts. Vraag de huisarts hierbij om het volgende:

  • Xylocaine zalf (niet de crème!)
    Dit is een verdovende zalf die anderhalf uur voor de behandeling op het te behandelen gebied dient te worden gesmeerd. Dek het ingesmeerde gedeelte altijd af met een doorzichtige folie en bedek dan met een muts of pet.

Vertel de huisarts altijd dat de verdovende zalf gebruikt zal worden voor het plaatsen van een medische tatoeage.

Overige instructies voor de behandeling: 

  • Was vooraf het haar met shampoo
  • Gebruik geen gel, lak of haarpoeder
  • Gebruik tot 1 week voor en minimaal 2 weken na de behandeling geen Minoxidil.

Indien u gaat voor de "shaven look" dient u de dag voor de behandeling uw haren te millimeteren. MHP Center Holland adviseert u dan om het hele hoofd te scheren.

Tip: Wanneer u voor de compleet geschoren look gaat, raden wij u aan om een paar dagen van tevoren het hoofd licht in te smeren met Vaseline. Het hoofd is dan makkelijker te pigmenteren. De hoofdhuid is dan soepeler. Dit is dan uiteraard alleen de bedoeling bij mensen met een geheel kaal hoofd.

Tijdens Behandeling

De eerste behandeling neemt ongeveer 2 tot 3 uur tijd in beslag. Tijdens deze behandeling, die altijd plaatsvindt in een privéruimte, kunt u tv-kijken, met uw mobiele telefoon, tablet o.i.d. internetten op ons gratis Wifi-netwerk, een boekje lezen of gewoon lekker ontspannen. 

U dient er altijd rekening mee te houden dat het behandelde gebied na de behandeling rood zal zijn. Dit is een natuurlijke reactie van de huid die plaatsvindt bij iedere behandeling. Deze roodheid zal gedurende de dagen die volgen langzaamaan wegtrekken.

U kunt de rode huid eventueel bedekken met een pet, u mag gewoon naar buiten. Wel dient het hoofd bij thuiskomst afgespoeld te worden met koud water.

Tijdens de eerste behandeling zullen alle noodzakelijke gebieden direct behandeld worden. Doordat de getatoeëerde stoppels direct zichtbaar zijn, kunt u na de eerste behandeling al genieten van het verbluffende resultaat van Micro Haar Pigmentatie. Let maar op, uw omgeving zal niet eens door hebben dat deze getatoeëerde stoppels niet echt zijn


Micro Haar Pigmentatie Behandeling

Bij een Micro Haar Pigmentatie behandeling worden m.b.v. een speciale UFT techniek de haarfollikels/stoppels getatoeëerd. Door het tatoeëren van stoppels op de hoofdhuid zal er een verbluffend natuurlijk uitziende haarlook worden gecreëerd, ook wel bekend als de "shaven look". 

Alles over Micro Haar Pigmentatie

Meerdere Behandelingen

Omdat MHP Center Holland wil dat iedere klant alleen het beste resultaat krijgt, neemt dit iets meer tijd in beslag. Daarom zullen er meerdere behandelingen nodig zijn. Iedere behandeling zal plaatsvinden met een tussenpoos van ca. 10 dagen. Tijdens de behandelingen die volgen zal de gewenste haardichtheid steeds sneller worden bereikt.

De ervaring van MHP Center Holland leert dat er ongeveer 2 – 4 behandelingen nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat. Alle prijzen zijn inclusief alle benodigde behandelingen. Wij gaan net zolang door totdat het gewenste resultaat bereikt is!

Tijdens de behandeling zullen er vanaf het begin tot het eind diverse foto’s worden gemaakt. Deze foto’s worden gemaakt om de vooruitgang goed te kunnen volgen. Aan het einde van uw behandeling zal er samen met u worden teruggekeken naar de voor- en na foto’s. Met alle foto’s wordt discreet omgegaan en deze zullen worden bewaard.

Na Behandeling

Nadat u eenmaal een Micro Haar Pigmentatie behandeling ondergaan heeft, is het altijd belangrijk om het hoofd goed te beschermen tegen de zon (met name in de zomer). Daarom adviseert MHP Center Holland altijd om het hoofd in te smeren met een hoge Sun Protection Factor (SPF). Door het hoofd goed te beschermen bent u verzekert van een optimaal levenslang resultaat! Indien u last heeft van een vettige of glimmende huid, kunt u zich bij een drogist laten informeren over een matterende crème.

Gratis Proefstukje

Twijfelt u nog? Bij MHP Center Holland is het mogelijk om, op afspraak, een gratis proefstukje m.b.v. Micro Haar Pigmentatie te laten plaatsen. Tijdens de afspraak voorzien wij u naast het gratis proefstukje graag van alle informatie m.b.t. Micro Haar Pigmentatie en beantwoorden wij graag al uw vragen. Twijfel niet langer, maak snel een afspraak en laat u verbazen over de spectaculaire resultaten van Micro Haar Pigmentatie bij MHP Center Holland!

Contact MHP Center Holland

Naam: Telefoonnummer: E-mail: Bericht: