fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Haartransplantatie of MHP

MHP Center Holland is gespecialiseerd in het plaatsen van stoppeltatoeages m.b.v. Micro Haar Pigmentatie. Deze manier van tatoeëren is speciaal voor mannen en vrouwen die last hebben van kaalheid, dun haar of (veel) haaruitval. Ook is deze manier van medisch tatoeëren zeer geschikt om littekens als een gevolg van een operatie of FUT-haartransplantatie te camoufleren.

Met behulp van een speciaal ontwikkelde UFT methode en apparatuur worden er stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd welke voor u en uw omgeving niet van echt te onderscheiden zullen zijn. Om u een goed besluit te kunnen laten maken geven wij u graag een beeld van enkele verschillende mogelijkheden die er zijn om kaalheid tegen te gaan

Voordat u overgaat tot een definitief besluit willen wij u graag de volgende tips meegeven:

  • Weeg altijd zorgvuldig de voor- EN nadelen af.

  • Laat u goed informeren.

  • Vraag en bekijk altijd goed verschillende voorbeelden. Let er hierbij goed op dat deze foto’s ook daadwerkelijk bij de desbetreffende partij zijn genomen. Op internet circuleren namelijk veel dezelfde foto’s op verschillende websites. Een voor een claimen zij deze behandeling te hebben uitgevoerd.

 • Laat de behandeling alleen uitvoeren door een echte MHP-specialist met ervaring. Het toepassen van Micro Haar Pigmentatie is namelijk een echt specialisme en lijkt in het niets op het plaatsen van een gewone tatoeage.
 • Laat u goed informeren over eventuele garanties en betalingen. Is de prijs all-inclusive of betaald u per behandeling?
 • Vraag naar een GGD-vergunning.

MHP Center Holland voert geen haartransplantaties uit en is enkel en alleen gespecialiseerd in Micro Haar Pigmentatie.

Enkele Methodes

Om u een zo goed mogelijk beeld te geven, zullen wij hieronder enkele van de meest gekozen behandelingen tegen kaalheid bespreken. Hierin zullen wij duidelijk alle voor- EN nadelen benoemen.

De FUE-haartransplantatie is 1 van de meest gekozen vorm van haartransplantaties. Bij de FUE-methode worden er een voor een haarwortels uit het achterhoofd verwijderd. Dit gebeurt met een holle naald of een hiervoor bestemd boortje. Bij een FUE-haartransplantatie worden de haren meestal aan de achterkant van het hoofd vandaan gehaald. Dit omdat de haren op de achterkant van het hoofd nooit zullen uitvallen. De verwijderde haren worden teruggeplaatst in het te behandelen gebied zoals bijvoorbeeld bovenop het hoofd, de haarlijn of aan de zijkant van het hoofd. Doordat er haren aan de achterkant van het hoofd zijn verwijderd, zullen deze door hun genetische eigenschap om niet uit te vallen, dus ook niet meer uitvallen.

 • Voordeel FUE-haartransplantatie: Geen groot en lang litteken (Zoals bij een FUT-haartransplantatie)
 • Nadeel FUE-haartransplantatie: Doordat er haren worden verwijderd ontstaat er een kans op grote gaten in en rondom het hoofdhaar.

Heeft u een FUE-haartransplantatie ondergaan en heeft u last van de gaten die er zijn ontstaan? Ook deze gaten kunnen m.b.v. Micro Haar Pigmentatie succesvol worden gecamoufleerd. Hierdoor heeft u niet alleen afgerekend met uw kaalheid maar geniet u ook nog eens van de optimale haardichtheid!

Vroeger was de FUT-haartransplantatie erg populair, maar deze wordt telkens minder uitgevoerd. Bij een FUT-haartransplantatie wordt er aan de achterkant van het hoofd een stripje huid verwijderd. Uit dit stukje huid worden verschillende grafts (haarwortels) gehaald. In het te behandelen gebied worden er met hiervoor speciaal bestemd materiaal hele kleine huidkanaaltjes gemaakt en hierin worden de grafts teruggeplaatst. De teruggeplaatste grafts zullen na 3 – 4 maanden gaan groeien en na zo’n 12 maanden kunt u genieten van een nieuwe dos haar. 

 • Voordeel FUT-haartransplantatie: Geen kans op grote gaten in en rondom het hoofdhaar (zoals bij de FUE-methode)
 • Nadeel FUT-haartransplantatie: Altijd een groot en zichtbaar litteken.

Heeft u zo’n groot litteken als gevolg van een FUT-haartransplantatie? Met behulp van Micro Haar Pigmentatie kan dit litteken gecamoufleerd worden. Voor meer informatie, lees onze pagina over littekens camoufleren.

Haartransplantatie

Voor zowel de FUE- als FUT-haartransplantatie geldt dat er maar een beperkt aantal haren weggehaald kunnen worden. U kunt namelijk niet telkens ergens anders haren weghalen, dit omdat er dan continue nieuwe littekens en kale plekken zullen ontstaan. Ook kunnen de getransplanteerde haartjes niet te dicht op elkaar geplaatst worden, hierdoor zult u bij een haartransplantatie altijd op de hoofdhuid kunnen blijven kijken.

Een ander groot nadeel van een haartransplantatie is dat u het kaal worden niet tegen gaat. Dit is continue proces. Hierdoor zult u altijd moeten blijven transplanteren. Naast het feit dat een haartransplantatie een operatie is, en dit dus ook lichamelijk impact kan hebben, bent u er ook niet zeker van dat alle getransplanteerde haartjes zullen blijven staan, het is namelijk goed mogelijk dat van alle getransplanteerde haartjes er maar 60% overblijft.

Het enige voordeel wat u t.o.v. een haartransplantatie heeft tegenover Micro Haar Pigmentatie is dat de haren wel weer groeien. Micro Haar Pigmentatie is een tatoeage. Dit een permanente “versiering” van de huid, dus geen middel om het haar te laten groeien.

Micro Haar Pigmentatie (MHP)

Zoals eerder beschreven heeft het ondergaan van een haartransplantatie zowel voor- als nadelen. Micro Haar Pigmentatie heeft maar 1 nadeel ten opzichte van een haartransplantatie en dat is dat bij Micro Haar Pigmentatie de haren niet groeien. Verder heeft Micro Haar Pigmentatie alleen maar voordelen ten opzichte van een haartransplantatie, namelijk:

 • Micro Haar Pigmentatie is in tegenstelling tot een haartransplantatie GEEN operatie. Eventuele bijwerkingen van een operatie zijn dus uitgesloten.
 • Micro Haar Pigmentatie is zo realistisch dat niemand in uw omgeving zal zien dat de getatoeëerde stoppels niet echt zijn. Door de speciale UFT techniek van MHP Center Holland zijn zelfs de stoppels van dichtbij niet te herkennen als getatoeëerd.
 • In tegenstelling tot een haartransplantatie kan alleen met Micro Haar Pigmentatie de gewenste dichtheid bereikt worden, dit omdat met een haartransplantatie de haren niet te dicht op elkaar kunnen worden geplaatst.
 • U bepaalt zelf uw haarlijn. Gaat u voor een zachte look of kiest u voor strakke haarlijnen?
 • Micro Haar Pigmentatie is in tegenstelling tot een haartransplantatie ECHT permanent. Bij een haartransplantatie zult u om de zoveel tijd een nieuwe operatie moeten ondergaan. Bij MHP is het enkel mogelijk dat u na 15-20 jaar een lichte touch-up nodig heeft, maar de stoppels zullen nooit verdwijnen.

Bij MHP Center Holland is het mogelijk om, op afspraak, een gratis proefstukje m.b.v. de speciale UFT techniek te laten plaatsen. Tijdens deze afspraak voorzien wij u naast het gratis proefstukje graag van alle informatie m.b.t. Micro hair pigmentation en beantwoorden wij graag al uw vragen. Twijfel niet langer, maak snel een afspraak en laat u verbazen over de spectaculaire resultaten van Micro Haar Pigmentatie bij MHP Center Holland!

Omdat de FUT-methode jarenlang populair is geweest zijn er nu duizenden, zo niet meer, mensen die rondlopen met een litteken op hun achterhoofd. Met behulp van Micro Haar Pigmentatie is het tegenwoordig goed mogelijk om het litteken ten gevolge van een FUT-haartransplantatie te camoufleren.  Voordat wij kunnen overgaan tot het camoufleren van uw litteken dient deze echter wel aan een paar voorwaarden te voldoen, namelijk:

 • Litteken mag niet rood of onrustig meer zijn
 • Litteken dient minimaal een half jaar oud te zijn

Heeft u zo’n behoorlijk litteken ten gevolge van een FUT-haartransplantatie? Twijfel niet langer en neem (vrijblijvend) contact op met MHP Center Holland. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!

Diamond behandeling

Nieuw bij MHP Center Holland: De Diamond behandeling

Bij de Diamond behandeling wordt de gehele haarkrans voorzien van stoppels met de welbekende Micro Haar Pigmentatie behandeling. Uiteraard bent u ook bij de Diamond behandeling verzekerd van onze specialiteit en het ultieme resultaat door gebruik te maken van onze speciaal ontwikkelde UFT methode.

De Diamond behandeling is er speciaal voor diegene waarbij de kaalheid langzaamaan op de bovenkant van het hoofd begint. Bij deze vorm van kaalheid zal de bovenkant van het hoofd eerst kaal worden, alleen kan dit echter in verschillende vormen beginnen. Zo kan bijvoorbeeld eerst de kruin kaal worden, maar het kan ook beginnen bij de inhammen. Kortom, u heeft er geen invloed of waar de kaalheid begint en hoe deze zich zal vormen.

De haarkrans boven de oren en in de nek is een gebied waar altijd haar zal blijven groeien. Met de Diamond behandeling kunt u ervoor kiezen ook dit gebied te laten pigmenteren. Ideaal voor mannen met dun of weinig haar!

Prijzen behandeling
Contact MHP Center Holland

Naam: Telefoonnummer: E-mail: Bericht: