fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Haaruitval

Haaruitval is een vervelende haaraandoening en komt voor bij zowel mannen en vrouwen. Haaruitval kan zoals dun haar verschillende oorzaken hebben:

  • Erfelijkheid
  • Alopecia
  • Gebruik van medicijnen
  • (Veel) stress
  • Kanker
  • Slechte conditie van de hoofdhuid

Met behulp van Micro Haar Pigmentatie kunt u de (kale) plekken welke zijn ontstaan door haaruitval goed camoufleren.

Lang Haar

Voor sommige mannen en vrouwen is de ‘shaven look’ niet altijd de beste optie om te kiezen. Dit geldt met name voor mannen en vrouwen met lang haar. Gelukkig hebben we bij MHP Center Holland ook hier een speciale MHP-techniek voor, namelijk de hairstroke techniek. Deze techniek wordt ook vaak toegepast bij het aanbrengen van wenkbrauwen m.b.v. permanente make-up.

Bij de hairstroke techniek worden er geen stoppels getatoeëerd, maar lijntjes welke net iets langer zijn dan stoppels. Op deze manier kunt u ook met lang haar gebruik maken van de revolutionaire resultaten die er haalbaar zijn met Micro Haar Pigmentatie.

Gratis Proefstukje?!

Bent u of kent u iemand die (veel) last heeft van haaruitval? Dan is het bij MHP Center Holland mogelijk om een gratis proefstukje te laten plaatsen. Het plaatsen van een gratis proefstukje wordt gedaan op afspraak. Tijdens deze afspraak geven wij u alle informatie en beantwoorden wij graag al uw vragen m.b.t. Micro Haar Pigmentatie.

Twijfel dus niet langer en maak snel een afspraak bij MHP Center Holland voor het plaatsen van een gratis proefstukje en laat u verbazen over het revolutionaire resultaat!

Contact MHP Center Holland

Naam: Telefoonnummer: E-mail: Bericht: