fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Over Ons

MHP Center Holland is met een jarenlange ervaring en kennis het meest bekende adres in Nederland voor Micro Haar Pigmentatie (MHP) ook bekend als Scalp Micropigmentatie (SMP) of Hoofdhuid Pigmentatie. MHP Center Holland bevindt zich in de bekende zaak van Tattoo BoB in Rotterdam. Hij is de grondlegger van de Nederlandse tattoo scene en onderscheidde zich al snel van de andere tattooshops door op een hygiënisch en medisch verantwoorde manier te werken. Door zijn goede contacten met verschillende dermatologen begon Bob met een nieuw onderdeel van huidversiering, namelijk medisch en cosmetisch tatoeëren (onder medische tattoos verstaan wij o.a. tepelreconstructies en het camoufleren van littekens, cosmetische tatoeages zijn permanente make-up en hoofdhuid pigmentatie).

 Alle behandelingen die vandaag de dag uitgevoerd worden in schoonheidsklinieken hebben dus hun oorsprong gevonden in de Tattoo shop. De Micro Haar Pigmentatie behandeling wordt uitgevoerd door onze speciale MHP specialist die de medeontwikkelaar is van de UFT methode. Door zijn jarenlange ervaring en kennis van de huid zijn wij in staat u een op maat gemaakt advies te bieden. Het resultaat is blijvend en verbluffend!

Neem contact op

MHP Center Holland

MHP Center Holland is met haar eigen ontwikkelde UFT methode het meest bekende adres voor Micro Haar Pigmentatie in Nederland.

Micro Haar Pigmentatie kan niet zomaar door iedere tattoo-artiest worden uitgevoerd. Het plaatsen van een perfecte stoppeltatoeage vereist de juiste kennis en jarenlange ervaring. Om deze reden werkt MHP Center Holland alleen met een echte MHP-specialist die we onze stoppeldokter noemen. Deze specialist heeft niet alleen de juiste kennis, maar ook jarenlange ervaring op het gebied van medisch- en cosmetisch tatoeëren (o.a. met MHP maar ook met Permanente make-up en het plaatsen van realistische tepeltatoeages).

"Ben blij dat ik naar MHP Center Holland ben gegaan!"

Laagdrempeligheid

Bij MHP Center Holland heerst altijd een gezellige sfeer. Bij binnenkomst ziet u direct de grote tattooshop van Tattoo Bob. Indien gewenst kunt u (op afstand) meekijken naar tatoeages welke op dat moment worden geplaatst of een kijkje nemen in het Tattoo museum.

Iedere klant is gelijk en dit vinden wij bij MHP Center Holland dan ook erg belangrijk. Om deze reden zit u niet in een aparte wachtruimte, maar juist gezellig in de shop, samen met klanten die wachten op de PMU-behandeling of wachten op de huidtherapeute voor het verwijderen van een tatoeage. Op deze manier is er altijd onderling contact tussen zowel het personeel en de (wachtende) klanten. Zodra u aan de beurt bent zal onze specialist, of 1 van onze werknemers u meenemen naar de privéruimte waar uw behandeling plaats zal vinden. Tijdens uw behandeling kunt u tv-kijken, een boekje lezen of gewoon lekker ontspannen en naar (door u zelf gekozen) muziek luisteren.

Uiteraard bent u bij ons verzekerd van continue professionaliteit en kwaliteit. MHP Center Holland gaat altijd door tot iedere klant tevreden de deur uitgaat, met minder nemen wij geen genoegen!