fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Donkere Huid

Ook voor de donkere huid ofwel mannen met afro haar is het plaatsen van een stoppeltattoo bijzonder geschikt. In tegenstelling tot de blanke huid heeft het plaatsen van een stoppeltattoo op de donkere huid zelfs nog meer voordelen. Eén van de voordelen is dat een donkere of getinte huid minder zichtbaar zal verkleuren tijdens een Micro Haar Pigmentatie behadeling. Hoe blanker de huid is, des te roder je huid wordt tijdens de behandeling. De roodheid van de huid zal ca 1 dag aanhouden, bij een donkere of getinte huid is de huid na behandeling juist donkerder waardoor de roodheid niet of veel minder zal opvallen.

Een ander voordeel van een getinte huid is dat mannen vaak al gezegend zijn met een van nature 'Shaven look'. Hierdoor zal het ondergaan van verschillende haar pigmentatie behandelingen voor de buitenwereld nauwelijks opvallen. Dit geldt ook voor de stoppeltjes en haartjes die worden 'toegevoegd'.

De stoppeldokter van Tattoo Bob heeft een zeer revolutionaire methode ontwikkeld voor de donkere huid. Naast de stoppels tatoeëert hij ook zeer korte haartjes, waardoor er een mooie realistische look wordt gecreëerd. Deze methode wordt nog nergens toegepast en dit is dus dan een volgende stap in de wereld van de Micro Haar Pigmentatie, waarmee de stoppeldokter van MHP Center Holland een pionier is op dit gebied.

Contouren

Bij de getinte of donkere huid wordt er vaak gekozen voor strakker afgewerkte haarlijnen. U hoeft hiervoor niet langer meer naar de kapper, u kunt hiervan af nu zelfs PERMANENT van genieten m.b.v. Micro Haar Pigmentatie ofwel de bekende stoppeltattoo. Strakke haarlijnen zijn tegenwoordig niet alleen populair meer bij de donkere mannen, ook blanke mannen kiezen steeds vaker voor strak afgewerkte contouren.