fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Vrouwen

Micro Haar Pigmentatie is niet enkel en alleen geschikt voor mannen, maar ook voor vrouwen die last hebben van (pleksgewijze) kaalheid,  dun haaralopecia, haaruitval (door menopauze). Met een speciale UFT methode wordt uw hoofdhuid op een realistische manier gepigmenteerd zodat er optisch geen kale hoofdhuid meer te zien is. Eén van de meeste oorzaken voor haaruitval bij vrouwen is stress. Als een gevolg hiervan ontstaan er plekken met dun haar, met name in het gebied rondom de slapen. Deze plekken met dun haar kunnen m.b.v. Micro Haar Pigmentatie gecamoufleerd worden, waardoor er optisch dikker haar ontstaat.

Micro Haar Pigmentatie Techniek

Met behulp van Micro Haar Pigmentatie worden er realistische stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd. Anders dan bij mannen worden deze stoppels iets langer getatoeëerd. Deze techniek heeft veel weg van de hairstroke techniek welke gebruikt wordt voor het plaatsen van permanente wenkbrauwen

Weg met die pruik!

Sommige vrouwen zijn helaas genoodzaakt tot het dragen van een pruik. Voor veel vrouwen is dit onaangenaam en brengt het dragen van een pruik veel ongemak met zich mee. Ook voor deze vrouwen is een stoppeltattoo de perfecte oplossing. MHP Center Holland heeft al vele vrouwen blij gemaakt met een stoppeltattoo. Na de behandeling hebben veel dames hun pruik achterwege gelaten en lijkt het net alsof ze weer echt haar hebben!

Ook hebben wij al diverse vrouwen (en mannen) behandeld die jarenlang dreadlocks gedragen hebben. Het haar was dan voor een te lange tijd te strak ingedraaid, is hierdoor gaan afbreken en groeit ook niet meer aan. Als een gevolg hiervan zijn er kale plekken ontstaan welke met behulp van Micro Haar Pigmentatie zijn gecamoufleerd.

Om te kunnen bepalen wat wij voor u kunnen betekenen, vragen wij u eerst om een foto van uw huidige haartoestand naar ons toe te mailen of bij ons langs te komen. Tijdens een gratis intakegesprek bespreken wij graag de mogelijkheden met u en plaatsen wij indien gewenst een gratis proefstukje. Met dit proefstukje kunt u de revolutionaire resultaten welke er haalbaar zijn voor u met uw eigen ogen zien. Het plaatsen van een gratis proefstukje gebeurt op afspraak, voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.