fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Alopecia

Haarpigmentatie kan een goede uitkomst bieden voor mensen die lijden aan Alopecia. De hoofdhuid van mensen met Alopecia vereist nog meer precisie dan de gemiddelde micro haar pigmentatie techniek.

Veel mensen ervaren al het profijt van deze behandeling van Tattoo Bob. Tattoo Bob heeft hier dan ook een lezing over gegeven in het Erasmus MC Rotterdam. Het pigmenteren van mensen met alopecia is niks onbekends voor onze behandelaar, we zijn er zelfs gespecialiseerd in. Dit gebeurt vaak in combinatie met de UFT Methode (zie rubriek techniek). Ook wordt er bij deze behandeling vaak gekozen voor permanente make-up, bijvoorbeeld om de wenkbrauwen te tatoeëren. Wenkbrauwen kunnen zeer realistisch getatoeëerd worden door het 3D effect en onze jarenlange ervaring.

 Voor mensen met Alopecia is een uitgebreidere behandeling beschikbaar. Vooral de nek en zijkanten worden zeer uitgebreid aangepakt.

Alopecia veroorzaakt vrij plotselinge (gedeeltelijke) kaalheid. Haaruitval door Alopecia komt helaas vaak voor en kan gepaard gaan met veel onzekerheid. Bij MHP Center Holland hebben we veel ervaring met het camoufleren van deze kale plekken. Dit doen we met behulp van Micro Hair Pigmentation (MHP). Tijdens zo’n MHP-behandeling tatoeëren wij de haarfollikels waardoor kale plekken niet of nauwelijks meer zichtbaar zijn. Deze vorm van tatoeage staat ook wel bekend als een ‘stoppel tattoo’.

Zoals de naam al doet vermoeden worden er bij zo’n stoppeltattoo stoppels getatoeëerd op de hoofdhuid. De stoppels zien er zeer realistisch uit en camoufleren de kale plekken. De staat van de kale plekken maakt hiervoor niet uit. De techniek van deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen met Alopecia.

MHP (Micro Hair Pigmentation) is een zeer specifieke en speciale techniek. Onze tattoo artiets heeft zeer veel ervaring en zich gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make-up en de stoppel tattoo. De Micro Haar Pigmentatie-behandeling vergt speciale apparatuur, goed ingestelde naalden en de juiste pigmenten.

Wat is Alopecia?

Alopecia is een haaraandoening. Hierbij treedt haaruitval op, vaak met kaalheid tot gevolg. Alopecia kan een hoop onzekerheid veroorzaken. Alopecia is een algemene term voor kaalheid. De twee voornaamste vormen hiervan zijn:

  • Alopecia Areata
  • Alopecia Androgenetica

Daarnaast zijn er nog 5 andere vormen:

  • Alopecia Cicatricialis
  • Alopecia Diffusa
  • Alopecia Traumatica
  • Pseudopelade van Broncq
  • Trichotillomanie

Alopecia Areata

Alopecia Areata begint met het uitvallen van grote plekken op het hoofd. Deze plekken ontstaan door ontstekingen van de haarwortels. Hierdoor valt het haar ongelijkmatig uit. De plekken kunnen zich verspreiden naar de rest van het lichaam. Hierbij worden ook vaak de wimpers en wenkbrauwen getroffen. Zowel mannen als vrouwen kunnen deze vorm van Alopecia krijgen.

Alopecia Areata verschijnt in 3 gradaties:

  • Alopecia Areate: plaatselijke kaalheid
  • Alopecia Totalis: vooral het hoofdhaar groeit niet meer
  • Alopecia Universalis: Totaal geen haargroei meer

Alopecia Androgenetica

Alopecia Androgenetica is in tegenstelling tot Alopecia Areata een onomkeerbaar proces, haar dat weg is blijft weg. Alopecia Androgenetica wordt ook vaak mannelijke kaalheid genoemd, maar het kan ook zeker bij vrouwen voorkomen. Bij vrouwen wordt Alopecia Androgenetica dan ook wel aangeduid als ‘haarverlies volgens het vrouwelijk patroon’. Bij Alopecia Androgenetica zijn de haarzakjes gevoelig voor het hormoon dihydroxy-testosteron, afgekort DHT.

Naar schatting heeft zo’n 70% van de mannen last van Alopecia Androgenetica en bij vrouwen 40%. Voor veel mannen en vrouwen gaat Alopecia Androgenetica gepaard met een hoop onzekerheid en dit heeft dan ook veel invloed op de dagelijkse kwaliteit van het leven.

Alopecia Cicatricialis

Alopecia Cicatrialis is een vorm van kaalheid. Deze vorm ontstaat door littekenvorming op de huid. Wanneer je een litteken hebt, betekent dat namelijk dat je littekenweefsel hebt, en daar groeit simpelweg geen haar op.

Alopecia Diffusa

Bij het onverwachts en overmatig uitvallen van haar, is er sprake van Alopecia Diffusa. Dit gebeurt over de hele hoofdhuid. Meestal is deze vorm van Alopecia tijdelijk en het haar groeit meestal later weer aan.

Pseudopélade van Broncq

Pseudopélade van Broncq is een andere soort van Alopecia Cicatricialis.

 

Trichotillomanie

Wereldwijd lijden miljoenen mensen aan de aandoening Trichotillomanie. Mensen die hier aan lijden trekken dwangmatig lichaamshaar uit hun lichaam. Dit gebeurt vaak bij de wimpers en wenkbrauwen. Daarnaast wordt vaak het hoofdhaar getroffen.

Ongeacht de vorm van Alopecia, is dit een zeer vervelende aandoening die een hoop onzekerheid veroorzaakt. Wij helpen u graag van deze onzekerheid af te komen m.b.v. de MHP techniek.

Gratis Proefstukje

Bent u of kent u iemand die veel last heeft van kale plekken als een gevolg van Alopecia? Dan is het bij MHP Center Holland mogelijk om een gratis proefstukje te laten plaatsen. Het plaatsen van een gratis proefstukje wordt gedaan op afspraak. Tijdens deze afspraak geven wij u alle informatie en beantwoorden wij graag al uw vragen m.b.t. Micro Haar Pigmentatie.

Twijfel dus niet langer en maak snel een afspraak bij MHP Center Holland voor het plaatsen van een gratis proefstukje. Laat u verbazen over de revolutionaire resultaten van Micro Haar Pigmentatie.

Al jaren heb ik last van Alopecia mijn haar viel op alle plaatsen uit. Ik was ten einde raad tot ik op Facebook de MHP methode voorbij zag komen. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik ben met mijn nieuwe uiterlijk

Contact MHP Center Holland

Naam: Telefoonnummer: E-mail: Bericht: