fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Nazorg

Nazorg is belangrijk om het maximale resultaat van uw Micro Haar Pigmentatie behandeling bij MHP Center Holland te krijgen. Het naleven van de nazorg instructies kan voorkomen dat gepigmenteerde haarzakjes lelijk worden, verkleuren, vervagen of zelfs verdwijnen.

Nazorginstructies Micro haar pigmentatie:

  • Vermijd contact met chloor- en/of zout water gedurende 7 dagen.
  • Vermijd de eerste 2 weken sauna’s en/of stoombaden.
  • Gebruik na de behandeling geen alcoholhoudende producten meer op de hoofdhuid. Deze producten kunnen de pigmenten aantasten wat het uiteindelijke eindresultaat van de Micro Haar Pigmentatie behandeling negatief kan beïnvloeden.
  • Vermijd net na de behandeling zon, zonnebanken en/of andere vormen van UV-licht.
  • Bescherm uw stoppeltatoeage altijd tegen de zon met een hoge Sun Protection Factor (SPF).

Verder is het handig om te weten dat u na de behandeling waarschijnlijk een rode hoofdhuid zult hebben. U mag hiermee gewoon naar buiten. MHP Center Holland adviseert echter wel om direct bij thuiskomst het hoofd met koud water af te spoelen en te wassen met een desinfecterende zeep.

Voor een natuurlijk herstelproces adviseren wij van MHP Center Holland het gebruik van Bepanthen Cooling Foam Spray. Deze spray is bedoeld om huidirritaties zoals roodheid te voorkomen en zal de huid na de behandeling wat verzachten. De Bepanthen Cooling Foam Spray is verkrijgbaar bij de apotheek of drogist.

Dagelijkse Verzorging

Na de MHP-behandeling is het erg belangrijk uw stoppeltatoeage dagelijks te beschermen tegen UV-straling. Ook al ziet u met het blote oog geen zon, of is deze zwak, UV-straling is altijd aanwezig en dit kan uw stoppeltatoeage lichter laten kleuren of zelfs vervagen. Door uw hoofdhuid dagelijks in te smeren met een hoge en goede zonbescherming voorkomt u verkleuring en vervagen van uw stoppeltatoeage.

Bij MHP Center Holland krijgen wij vaak de vraag welke zonbescherming het beste isOnze ervaring leert ons dat de Biodermal Matterende Zonnefluïde (SPF30+ of 50+, hoe hoger hoe beter) u de beste bescherming van uw Micro Haar Pigmentatie kan bieden. Naast een goede bescherming heeft deze zonbescherming namelijk ook een matterende werking, wat een glimmende huid doet voorkomen. 

Biodermal Matterende zonnefluide

Naast het dagelijks gebruik van een goede zonbescherming is het ook, met name in de wintermaanden, aan te raden om altijd een hydraterende crème of gel te gebruiken. Door de wisselende temperaturen kan de (hoofd)huid in de wintermaanden erg uitdrogen, door het dagelijks gebruiken van een hydraterende verzorging voorkomt u uitdroging van de huid. Onze favoriete hydraterende producten zijn:

Biodermal Gelcrème Vette & Gemengde Huid  (Drogistplein) of HeadBlade HeadLube Moisturizing Lotion Matte (www.headblade.eu)

BEPANTHEN COOLING FOAM SPRAY

Om huidirritaties voor te zijn en verzachting te bieden na de MHP ingreep, raden wij aan om Bepanthen Fam Spray te gebruiken.  

Bepanthen Cooling Foam Spray is verkrijgbaar bij de apotheek of drogist.

Bepanthen Cooling Foam Spray

Wil je op werkelijk elke lengte je haar kunnen knippen? Dan is de Philips HC9490/15 perfect voor jou. Deze tondeuse knipt op maar liefst 400 verschillende lengtestanden. De 3 opzetkammen knippen van 0,5 tot 42 millimeter, met tussenstapjes van 0,1 millimeter. Want ja, die ene millimeter kan natuurlijk net het verschil maken.

Philips Tondeuse

Natuurlijk wilt u optimaal profiteren van uw stoppeltatoeage. Voor een perfecte shaven look i.c.m. een stoppeltatoeage adviseren wij een haarlengte tussen de 0,2mm en 0,5mm. De BHT250 Delicates & Body Hair Trimmer van Remington is een compacte 2-in-1 tondeuse, welke aan alle eisen voldoet voor een perfecte "shaved look". 

Body Hair Trimmer 

Wil je snel klaar zijn?

Dan is deze trimmer de oplossing!

SILVERCREST® COMPACTE HAARTRIMMER

Cicaplast balsem B5 is de multi-hersteller voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Brengt onmiddellijk intens verlichting en bevordert een snel en kwaliteitsvol herstel van de huid.

Cicaplast balsem B5

Beide producten hebben naast een hydraterende werking ook een matterende werking wat een glimmende hoofdhuid doet voorkomen. 

Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer geeft een vochtboost met matte finish en de power van de HydroBlur™ techniek. Fijne lijntjes, rimpeltjes en vlekjes worden verdoezelt, de huid wordt fluweelachtig zacht. Draag solo voor een mooie, flawless no make-up look of als een make-up primer die de huid glad maakt voor een foundation of poeder.