fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Ultra Fijne Techniek

MHP Center Holland werkt voor het plaatsen van een stoppel tattoo met een eigen ontwikkelde techniek genaamd Ultra Fijne Techniek (UFT). Deze techniek is in tegenstelling tot de techniek die in veel andere klinieken wordt gebruikt voor Micro Haar Pigmentatie nog verfijnder.

MHP Center Holland heeft niet alleen de techniek verfijnt, maar ook de apparatuur. Met behulp van speciaal ontwikkelde naalden en machines worden er stoppels getatoeëerd die niet met het blote oog van echt te onderscheiden zijn.

Techniek

MHP Center Holland verdiept zich al jaren in cosmetische en medische tatoeages, zo ook in Micro Haar Pigmentatie behandelingen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring met medische en cosmetische tatoeages weten wij dat de standaard techniek die in veel klinieken wordt gebruikt niet het best haalbare resultaat is. Daarom is MHP Center Holland haar eigen techniek en apparatuur gaan ontwikkelen. Met onze eigen techniek kunnen wij een stoppel tattoo plaatsen die van dichtbij nog realistischer is.

Omdat wij met deze UFT-methode werken en pas de behandeling afronden wanneer het ultieme resultaat is bereikt is dit het beste resultaat wat er te behalen is. Wij werken met de fijnste naalden en inkt. De naalden worden speciaal ontwikkeld voor deze methode. Uiteraard is de standaardmethode zoals andere klinieken gebruiken ook goed, toch hebben wij geprobeerd dit nog verder uit te werken.

Dit heeft uitgemond in de UFT-methode, nog fijner en misschien wel veel belangrijker.... nog realistischer.

Verschil

In eerste instantie willen wij graag dat u weet dat het zowel bij de standaard techniek als bij onze techniek vrijwel onmogelijk is om met het blote oog de gepigmenteerde stoppels te herkennen, er is echter als u in gaat zoomen wel degelijk een verschil.

Bij de standaard techniek die gebruikt wordt voor Micro Haar Pigmentatie kunt u namelijk als u heel goed gaat kijken, een foto maakt of in gaat zoomen van dichtbij, zien dat de getatoeëerde stoppels meer ogen als vlekjes. Deze vlekjes geven weliswaar een zachte look, maar het zijn geen “echte” stoppels. 

Wij van MHP Center Holland willen voor iedere klant alleen het beste resultaat en om deze reden zijn wij onze eigen verfijnde techniek en apparatuur gaan ontwikkelen waarbij zelf de meest fijne getatoeëerde stoppels niet van echt te onderscheiden zijn.

Omdat deze techniek nergens anders in Nederland wordt uitgevoerd en wij de exclusiviteit hiervan graag willen bewaren kunnen wij helaas geen verdere uitleg doen.

Specialist

De techniek kan nog zo goed zijn, het plaatsen van een stoppel tattoo is een uiterst specialisme wat niet zomaar door iedere tattoo-artiest uitgevoerd kan worden. Het aanbrengen van stoppels m.b.v. de MHP-techniek is namelijk compleet anders dan het aanbrengen van een gewone tatoeage. Om deze redenen kan een stoppel tattoo alleen aangebracht worden door een echte specialist met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van Micro Haar Pigmentatie. Uiteraard bent u bij MHP Center Holland verzekert van alleen het beste. Onze specialist heeft dan ook alle kennis en ervaring die nodig is voor het plaatsen van een ultieme stoppeltatoeage.

MHP specialist & Stoppeldokter
Contact MHP Center Holland

Naam: Telefoonnummer: E-mail: Bericht: