fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Haarpigmentatie voor Arabische mannen

Een licht gekleurde huid in combinatie met ‘Arabic’ haar, is zeer geschikt voor Micro Haarpigmentatie, ofwel MHP. Mannen met deze achtergrond zijn bij Tattoo Bob dan ook aan het juiste adres. Dit type haar is uniek en groeit over het algemeen spiraalvormig. Hierdoor groeit het haar eerst langs de hoofdhuid, en daarna pas verder in de lengte. Ook is het contrast tussen de huid- en haarkleur bij Arabische mannen duidelijker. Daar worden de kleurnuances van deze behandeling op aangepast.

Tijdens en na de behandeling kleurt de huid enigszins rood. Bij een getinte huid valt dit minder op. De roodheid duurt meestal maar een dag, maar het is wel een voordeel dat dit minder opvalt hoe donkerder je huid is. Een ander voordeel is dat de geschoren look een veelvoorkomende look is voor Arabische mannen. Vaak zien we dat mensen al met zo’n look binnenkomen en dan hoeft het haar dus niet afgeschoren te worden. De overgang naar een ‘nieuw kapsel’ is dan dus amper ingrijpend. Het valt dan minder op dat deze behandeling is gebeurd

Arab stoppel

Tattoo Bob heeft de bijnaam ‘stoppeldokter’ en dat is natuurlijk niet voor niets. Hij wordt zo genoemd omdat hij een revolutionaire methode heeft ontwikkeld om een realistische look te creëren. Hij tatoeëert niet alleen stoppels. Hiernaast tatoeëert hij namelijk ook fijne, kleine haartjes. Deze combinatie zorgt voor een prachtig resultaat. Dit is een unieke methode en tilt de wereld van haar pigmentatie voor Arab mannen naar een volledig nieuw level. De stoppel dokter van Tattoo Bob is een echte pionier.

Contouren

Getinte en Arabische mannen dragen steeds meer en meer zeer strakke contouren. De strakke hoeken zorgen voor een nette, tijdloze en verzorgde uitstraling. Het creëren van deze look gebeurt met een vlijmscherp mesje. Maar hoe doe je dat bij gebrek aan voldoende haargroei? Met haar pigmentatie kan dit perfect worden nagebootst. Een ander woord hiervoor is een stoppeltattoo.

Elke dag opstaan, met je haar volledig in model zonder het ooit bij te werken. Met micro haar pigmentatie, onze stoppeltattoo, kan dit.