fake watches replica rolex watches fake rolex fake rolex replica watches fake rolex replica watches fake rolex rolex replica rolex replica

ma t/m za: 13:00 - 22:00

Nederlands English

Delistraat 4-10
3072 ZK Rotterdam

MHP op afspraak

Stoppeldokter

MHP Center Holland is heel trots op het feit dat Ralph Moelker, de zoon van de legendarische Tattoo Bob, werkzaam is bij ons. Ralf is een tattoo-artiest gespecialiseerd in het plaatsen van medische en cosmetische tatoeages. Ook wel bekend als de 'stoppeldokter'.

Ralph is naast zijn werk bij Tattoo Bob altijd bezig met de kwaliteit (en het verbeteren hiervan) in de tattoo branche. Ralph is hierom o.a. actief als adviseur bij de GGD en sinds kort ook lid van de NEN-commissie. Bij de NEN-commissie houdt Ralph zich o.a. bezig met het realiseren van de richtlijnen voor de nationale en internationale tattoo branche.

Stoppeltattoo

Onze 'stoppeldokter' plaatste als één van de eersten in Nederland de stoppeltattoo. De stoppeltattoo is volledig bedacht en geïntroduceerd door tattoo-artiest Ralph Moelker. 

Bij een stoppeltattoo wordt er met behulp van een speciale techniek, ook wel bekend als Micro Haar Pigmentatie, stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd. Deze techniek is dan ook zeer geschikt voor iedereen met ongewenste kaalheid! Omdat MHP Center Holland de standaard MHP-techniek niet goed genoeg vond, hebben wij onze eigen speciale UFT techniek ontwikkeld. Met speciale naalden en apparatuur worden er stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd welke niet van echt te onderscheiden zijn met een ongekend revolutionair resultaat tot gevolg. 

Een perfecte stoppeltattoo plaatsen is een echt specialisme. Hierdoor kan het plaatsen van een stoppeltattoo niet zomaar door iedere tattoo-artiest uitgevoerd worden. Uiteraard is de stoppeldokter de beste in zijn vak en kunt u met gerust hart uw stoppels laten tatoeëren bij MHP Center Holland!

Gratis Proefstukje?!

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een stoppeltattoo, maar twijfelt u nog om wat voor reden dan ook? Tijdens een gratis intakegesprek is het mogelijk om een gratis proefstukje te laten plaatsen door onze stoppeldokter! Neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak!